Asbestsanering

Asbest sanering

De medewerkers van van der Hoeven milieuservice uit Den Haag zijn gespecialiseerd in het vakkundig verwijderen van asbest op een verantwoorde en veilige manier tegen concurrerende prijzen.

Wij saneren grote en kleine projecten voor bouwondernemingen, woningbouwverenigingen, overheid, projectontwikkelaars, vereniging van eigenaren en particulieren, conform de huidige geldende SC 530 richtlijnen. Van der Hoeven milieuservice is gecertificeerd voor het verwijderen van asbesthoudende materialen conform SC-530 en is ISO 9001 gecertificeerd.

In gebouwen of woningen van  vóór 1994, is veel materiaal toegepast waarin asbest is verwerkt. Asbest kan zijn verwerkt in materialen zoals  buizen, dakbeschot, plafonds, vensterbanken, vloerzeil, raamkit, enzovoort. Hierdoor is de kans heel groot dat er in Uw gebouw of woning nog asbest aanwezig is. Daarom is het verstandig om dit te laten onderzoeken voordat u gaat slopen, verbouwen of renoveren.

Wij kunnen een asbestinventarisatie rapport laten uitvoeren door een gecertificeerd SC 540 asbestinventarisatiebureau en bij sanering de gemeente informeren en een sloopmelding indienen. Wij kunnen u van A t/m Z adviseren en begeleiden  conform de huidige wetgeving.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via info@vanderhoevenmilieu.nl